Loading

Projektfelhívás! - Hamarosan

  • Ebben a menüpontban találod meg azokat az általunk meghirdetett témafelhívásokat, amiknek a kidolgozásáért plusz pontokat kaphatsz!

Kvíz összeállítása

Képregény készítés

Animáció készítés

Please wait

Szülőknek

Kedves Szülők!Kézenfekvő lenne leírni azt a módszertani megközelítést, amit ezzel a honlappal képviselünk. Viszont én úgy gondolom, hogy itt és most nem erre van szükség! Sokkal inkább arra, hogy a lehető legegyszerűbben bemutassam a lényegét a programnak. Ha Ön még nem érezte úgy, hogy valamit a munkahelyén feleslegesen kell megcsinálnia, vagy nem látta értelmét (akkor Ön szerencsés!), úgy kérem képzelje most ezt el.Azt gondoljuk, azt tapasztaltuk, hogy a tanulók ezzel a céltalansággal tanulnak az iskolában!  Ennek egy jellemző megnyilvánulása részükről a

„Miért kell ezt megtanulni?”Erre a kérdésre kívánunk választ adni pontosabban adatni a gyerekekkel. Arra inspiráljuk őket, hogy fedezzék fel a környezetükben azt, amit tanulnak az iskolában. Találják meg az értelmét, lássák meg az összefüggéseket világunkban, és ezáltal használják a tudásukat! Ha pedig ezt megtették, akkor osszák ezt meg egymással!Talán az sem elhanyagolható, hogy a partner iskolák a tanulók aktivitását és tevékenységét pozitívan értékelik.

PARTNEREINK

              

LEGJOBBAK